sunnuntai 30. elokuuta 2009

Hups? Hups!

On se hullua. Vieläkin posket helottaa lievästi punaisina. Nolottaa. Ja ärsyttää.

Ei taida tietotekniikka olla ihan alaani. Vai mitä sanotte siitä, että onnistuin eilen poistamaan edellisen blogini, joka toimi piratepigeon.blogspotin muodossa? Onni onnettomuudessa; olin ehättänyt kirjoittaa sinne sivustolle vain 9 merkintää, joten ei periaatteessa paha. Mutta - ei hirveästi helpota ärsytystä, joka kytee niskakarvoissa. Ähh!

Noniinjuu, en (ehkä) aio uudestaan alkaa julkaisemaan niitä yhdeksää kirjoitusta, joista kolmekin oli vain sellaista "tämmönen mä oon" -stoorin tyyppistä blablablaata ja diibadaabaduuta.

Jos helpottaa yhtään tietää, niin ne kuusi muuta kirjoitusta lähinnä käsitteli autokouluilua ja YO-kirjoituksia ja epätoivoista haaveilua Au pair-vuodesta. No okei, ei niinkään epätoivoista, vaikka onkin älytön hinku jo aloittaa se oikea ja varsinainen suunnittelu, mutta on liian aikaista. Lähinnä siksikin tämän blogin kestoikä on se 2-3 kuukautta, koska ajattelin aloittaa uuden, Au pair-jutskia käsittelevän blogini sitten.

Joten tästä voi päätellä, että eihän siihen hakulomakkeen lähettämiseen järjestölle olekaan kauan aikaa enää. Niinpä! Kohta voi oikeasti hivuttaa sen kengän kärkensä painavan oven väliin - sen oven, joka on ollut tähän asti suljettuna suoraan nenän edessä. Ai että onko ärsyttänyt? Kyllä!

Mutta mutta, ei siitä sen enempää - yet.

Tässä olisi tällainen lyhyehkö esitys (koska jostain pitää aloittaa), ja tästä lähtien jatkuu täällä turinointi aika normisti, niin kuin vuodatuksen puolella jokin aika sitten.

Ei kommentteja: