maanantai 28. syyskuuta 2009

Kohta, kohta...!

Nyt on hieman huijattu olo. Se EurAuPairin sivulta tilaamani esite ei olekaan sellainen esite, joka tulee postissa - vaan se tulee sähköpostiin liitteenä ja siitä sitten vaan tulostamaan...

... Jos siis saisi sen näkymään. Ärrinmurrin tätä vanhaa kotikonetta. Ehkä huomenna olisi hyvä sauma jossain välissä hyväksikäyttää koulun konetta ja tulostaa se.

Oli siinä viestissä muutakin kuin pelkkä liite. Sellaista: "Hei, liity EurAuPairin jengiimme, jeee!". Nooo, jos jätetään se jengeily ja jeeet pois. Hih! Mutta kovin kivalta kuulosti ja sisuksiin tulvahti jonkinmoinen lämmin olo.

Jep, tällä viikolla liityn, tällä viikolla... Ehkä jo keskiviikkona? Tai huomenna?

On omituista, että se on nyt tässä. Se tilanne, jota on odotettu about 2 vuotta. Nyt se tilanne pelottaa ja jännittää. Se liittyminen siis - vaikken ole lähdössäkään maailman toiselle puolelle vielä moneen, moneen kuukauteen. Eikä se pelko ja jännitys ole sellaista karmivaa, vaan ihanaa.

Jos liityn tällä viikolla Auppari- ohjelmaan (tai pyrin...), se tarkoittaa sitä, että toinen blogi starttaa myös tällä viikolla. Kuitenkin lokakuun puolella. Ehkä weekendinä. Siitä ilmoittelen, kun näin on tapahtunut.


Kiitän.

Ei kommentteja: