sunnuntai 13. syyskuuta 2009

Nuhanenäilyä

Päätin tässä ilmoittaa, että en ole ehtinyt/jaksanut vastailla joihinkin kommentteihin, mitä on sadellut feminismin tiimoilta, enkä tule vastaamaan ainakaan ennen viikonloppua. Syynä tämä ahdistava flunssa sekä ruotsin YO-kirjoitus, jolle pitää oikeasti raivata aikaa ja tilaa - siis lukemiseen.

Jeap, voitte arvata, miten tänä viikonloppuna kävi. Hävisin koneen ääreen, jumituin olkkariin katsomaan iki-ihania Gilmoren tyttöjä ja haahuilin huoneesta toiseen lievän kuumeen aiheuttamana. Ihme zombeilua siis. Eilen oli ylilämpöä, tänään alilämpöä, huomenna jos kenties sitä normilämpöä?

Se taas tarkoittaisi sitä, että kouluunkin olisi raahauduttava. Okei. Okei. Okei!

Kirjoitin äsken blablablaa- tekstin tämän syksyn YO-äikän kolmannesta tehtävästä, joka tuli äidinkielentunnilla tehtäväksi. 250 sanaa, about puolessa tunnissa. Ei hyvä, ei ollenkaan. Ei näin kevään YO-äikässä.

Sen äikän jutun jälkeen kirjoittelin innoissani postikortteja ulkomaille. Surffasin postcrossing.com:iin ja napsauttelin hiirellä "Send a Postcard" -painiketta 5 kertaa. Niin on tällä kertaa (tai huomenna) lähdössä kortit Suomeen, Venäjään, Iso-Britanniaan, Turkkiin ja Latviaan.


Näihin sanoihin, näihin tunnelmiin,

Miss E. (hmh. En ole koskaan tykännyt miss -sanasta, enkä neidittelystä. Mutta se nyt sattuu olemaan nimeni, joten olkoon)

Ei kommentteja: