tiistai 22. syyskuuta 2009

Kivi Kylmä Rauhallinen

Paloma Faithin Stone Cold Sober on soinut radiossa paljon. Eikä se soitto ole jäänyt vain radioon. Se on tullut myös päähän. Eikä siinä mitään. Paljon pahempiakin on päähän jäänyt jammaamaan. SCS on ihan jees kappale.

Palomasta siirrytäänkin sitten sujuvasti muihin juttuihin.

What happen's next? -lista alkoi uhkaavasti lyhenemään, joten täyttelin sitä äsken - en tosin innoissani, sillä lista täyttyi kuin täyttyikin suurimmaksi osaksi YO-kokeilla. Nouuu! Onneksi on vielä P!nk piristämässä päivää synkeään marraskuuhun.

No joo, synkeään ja synkeään. Ihan mukava kuukausi marraskuu on. Ehkä vähän pimeää, kun ensilumet eivät meinaa pysyä maassa millään tavalla. Ihan kuin ne ihanat lumihiutaleet eivät haluaisi jäädä...

Muistan pari vuotta takaperin olleen syksyn, kun satoi KOKO AJAN. Siis kirjaimellisesti. Ja oli niin harmaata. Tänä vuonna syksy on näyttänyt melko värikkäältä ja kivalta ja aurinkokin on pilkotellut monesti pilvien raosta.

Maailma tosin näyttää vähän vaikealle tällä hetkellä, kun koeviikko ei ihan putkeen uiskennellut. Sekä ruotsin että yhteiskuntaopin kurssikokeet meni penkin alle. Etenkin ruotsin. Siis ruotsin. Siis... Sen jonka kirjoitin. Jep! Ruotsin kurssikoe oli päivää ennen YO-koetta. En tiedä, mikä minuun silloin iski. Kädet tärisi, oli paha olo, en voinut keskittyä - en sitten yhtään. Taisi verensokeri olla alhaalla? Niinpä se koe meni vähän diipadaapaduu eli uusintaan. Kai. Yhteiskuntaopin koe ei vain muuten napsahtanut kohdilleen. Syy oli varmasti ruotsissa (sen opiskelu oli vähän ykkössijalla) ja siinä, kun majailin Kuopiossa viikonlopun (en lukenut).

Onneksi alkaa taas uusi jakso ja uudet kujeet. Huomenna on vapaapäivä, torstaina pääsee vähän virittelemään koulun penkille ajatuksia toisen jakson aineisiin (psykologia, englanti ja uskonto sekä viestintäkurssi), perjantaina taas siivouspuuhiin kotona (taksvärkki).



P.S. Olen päättänyt, että pidän tätä blogia nyt ihan reippaasti ensi vuodenkin puolelle. Aloitan toisen blogini ensi kuussa, mutta se tulee käsittelemään vain ja ainoastaan Au pair- juttuja, ja tämä blogi sitten tätä kaikkea muuta, mitä tapahtuu. Ainakin tällä hetkellä näin ois suunnitelmat!

Ei kommentteja: