lauantai 26. syyskuuta 2009

Syksy ja uudet kujeet

Menin heilumaan surkean, kamalan, huonokuntoisen kameran kanssa ulos perjantaina. Tarkoituksena kuvata syksyä. Tässä lopputulos.































Ihan kuin olisi sunnuntai. Vaikkei olekaan. Johtunee perjantai-vapaapäivästä.

Vaikka olo on iloinen vieläkin torstai-päivän tapahtumista, on myös niitä ei-niin-iloisia asioita. Kuten mediadiplomi. Pitäisi keksiä, mistä median alasta haluaisin tehdä diplomityön. Aikaa on kuulemma vaikka lukuvuoden loppuun asti, mutta se aihe pitäisi keksiä nyt. Opetushallituksen sivuilla olisi ohjeet, mutta tämä vanha kone ei suostu aukaisemaan tiedostoja. Äh!

Lisäksi on muutakin koulumurhetta. Uusi jakso - uudet kujeet, pitäisi olla iloinen. Kai. Sen sijaan uusi jakso tuo myös lievän hermostuneisuuden ilmaan. Ei jaksaisi aloittaa kursseja alusta. Taas. Kyllä kai se tunne siitä hälvenee, kunhan on tätä jaksoa tarvonnut muutaman viikon.

P.S. Ensi viikolla tämä tyttö lähettää sen hakemuksen vihdoin ja viimein Au pair-ohjelmaan! Eilen tilasin (lähinnä äidin mielen rauhoittamiseksi) esitteenkin EurAuPairin sivuilta - vaikka tuskin siinä on mitään uutta, mitä nettisivuilla oli. Mutta esitteet on kivoja!

2 kommenttia:

Jape kirjoitti...

Neljäs kuva ylhäältäpäin on oikein nätti ja tunnelmallinen :)

Miss E. kirjoitti...

Kiitoksia! Itsekin tykkään siitä tosi paljon. :>