tiistai 1. syyskuuta 2009

A Birthday -week?

Tällä hetkellä tunnen oloni melko onnelliseksi. Syitä on monia:


1) Ensi viikon keskiviikosta lähtien on enää 100 päivää varsinaista koulua! Ihan hullua! Se tieto saa kuitenkin olon oudon kihelmöiväksi; tuntuu, että leijuisi jotenkin hassusti ilmassa lukion päättymisen johdosta. Ei, ei se vielä yli sataan päivään lopu, mutta ei se mitään. Sata päivää on loppujen lopuksi niin vähän!


2) Kuviksen savityö on saatu tehtyä! En tykkää savesta. Okei, se oli ehkä kivempaa tänään kuin joskus ala-asteella (silloin läträttiin kunnolla vettä saveen ja muoksittiin siitä mössöstä erittäin rumia kulhoja, jotka lahjoitin silloin nuoremmalle siskolleni, joka piti niistä hirveästi). Tosin en pitänyt teemasta; "tee savesta ihminen, joka on ottamassa aurinkoa rannalla". Muuten jees, mutta en osaa tehdä ihmisiä. En oikeasti. Paitsi osaan piirtää prinsessoja (ihan alaluokilla, jos käskettiin piirtämään ihmisiä, minä piirsin AINA prinsessoja. Ja kotona piirsin prinsessa-ja-prinssi-rakastuu -sarjiksia. Ystävät hyvät saivat kunnon naurut, kun piirsin vain sellaista)! Joten tälläkään kertaa ei kovin kaunista ihmistä saatu aikaan, mutta about tunnin urakka on kuitenkin ohi. JES!


3) Au pair- ohjelmaan haun suunnittelu on käynnissä ja jos nyt laskin oikein, niin JO puolentoista kuukauden päästä olisi hyvä sauma hakea! Hihii! Auppari-vuoteen liittyen joululahjalistaan onkin merkitty jo oma kannettava tietsikka. Myöskin ihkaoma kamerakin pitäisi ostaa. Silläkään ei kauhea kiirus ole, joskus joulun jälkeen jos sen suorittaisi. Ja matkalaukku ja jotain oppaita... Joo, oppaita... Yhyy, siitä nyt tulee viimeistään matkakuume! Ehkei vielä niitä siis!

4) Syntymäpäivät. Ne ovat sunnuntaina. 18-vee. Aika jännää. Hassua.
Tänään sain ensimmäisen lahjan. Se tuli kummitädiltä Jyväskylästä, postissa.



Kaikkea kivaa pientä! Ihana Mauri Kunnas -vihko, kirjekuoria ja lehtiö, kyniä ja sukat. Sekä vähän money.

Näistä synttäreistä ja täysi-ikäisyyden pohdiskelusta tulee vielä oma postauksensakin, sunnuntaina luultavasti.

P.S. Kohta kahenkympin kriisi!! ;)

Ei kommentteja: